I Congrés de Ciència a l'Escola

El passat 27 de març els nens i nenes de P5-B (la classe dels Cangurs) vam participar en el I Congrès de Ciència a l'Escola organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat VII. Un total de 17 projectes van ser presentats al llarg de la setmana pels nens i nenes de diverses escoles de la comarca, entre elles, el nostre projecte "Descobrim els cangurs"
Desprès de molts dies de preparatius, assajos i nervis, vam anar al Centre Cultural a ensenyar a tots els nens i nenes que aquell dia participaven tot el que havíem après del nostre animal preferit i com ho havíem fet, ben acompanyats pels nostres companys de la classe dels Elefants (P5-A). 
Fent servir una presentació Prezi i un pòster de roba que va portar un company, quatre nens i dues nenes de la classe amb l'ajuda de la "senyo", vam pujar a l'escenari en representació de tot el grup per explicar un munt de coses que hem anat descobrint dels cangurs al llarg d'aquests mesos. 
La Clàudia, en Wael, la Mariam, l'Izan, en Santi i l'Aran van fer-ho de meravella i els vam felicitar molt en acabar. 

Aquell dia també vam aprendre un munt de coses amb les altres presentacions: sobre la llum, els pollets i l'aparell respiratori.
En aquest enllaç de la web del CRP podeu veure més fotos de les diverses presentacions fetes durant el Congrés.
http://sebaixllobregatnord.cat/index.php/2-principal/260-el-1r-congres-de-ciencia-a-l-escola-ha-estat-tot-un-exit


Us deixem algunes fotos d'aquell dia i la revista en format digital que ha editat el CRP sobre el Congrés. En uns dies publicarem la presentació Prezi i el vídeo de la nostra conferència.