La Tardor al JuanRa!!

Un any més, els nens i nenes d'Educació
Infantil del JuanRa, hem celebrat que ha arribat la Tardor i, amb ella, els moniatos, els cargols amb banyes, els bolets, les fulles arreu i la nostra estimada Castanyera que, com cada any, visita la nostra escola per regalar-nos castanyes de la muntanya.

Hem gaudit molt recollint fruits i elements diversos de la Tardor. Tot observant i manipulant, hem pogut aprendre moltes coses: hem olorat, tocat, i fins i tot, escoltat el so de les fulles seques quan fan "cric-cric". També hem cantat moltes cançons d'aquesta època de l'any tan bonica i hem pogut experimentar amb els colors de la Tardor embrutant-nos les mans amb pintura.
Com ja sabeu, vam fer uns panellets boníssims: d'ametlla, xocolata i coco. I la Classe de P4-B en van fer també de pastanaga!! 
I amb els primers freds de la Tardor, va arribar el dia de la Castanyada, i la Castanyera va venir a veure'ns al cole i la vam rebre amb una gran festa!! I, a més, les nostres estimades cuineres,  van decorar la cuina per celebrar Halloween i es van disfressar i tot, però no feien por!!

Mireu que bé ens ho vam passar!