ESTUDIEM LES COMARQUES DE CATALUNYA!


COMARQUES I CAPITALS

Els nens i nenes de 4t, hem començat a treballar les comarques de Catalunya i les seves capitals. Per fer més fàcil aquesta tasca us recomanem que visiteu aquests enllaços:


Municat: Municipis i comarques de Catalunya. En aquesta web podreu fer el joc de les comarques, per exemple, només les comarques de muntanyes, d'interior (plana), o bé comarques de litoral (costa). A més, també trobareu les capitals de les corresponents comarques.
D'altra banda, i no menys interessant, podreu descarregar-vos mapes diversos, i fins i tot teniu a l'abast altres recursos útils per estudiar. 




Aquesta web és molt dinàmica. Trobareu diferents jocs interactius de les comarques de Catalunya, i d'Espanya, com per exemple trencaclosques!



Atenció!! 

El següent enllaç ens informa que, actualment, a Catalunya ja no som 41 comarques, sinó 42, ara ja podem donar la benvinguda a la comarca de Moianès (capital, Moia). 

http://www.icc.cat/Home-ICC/Informacio-corporativa/Actualitat/Ja-podeu-descarregar-el-mapa-comarcal-amb-la-nova-comarca-Moianes


Esperem que tots aquest recursos us siguin molt útils!!!