RECICLEM L'OLI USAT

OLIKLAK

 Ja fa uns anys, vam engegar un projecte de recollida d’oli usat des de l’Escola (Oliklak), en el qual vosaltres  vau decidir participar i per això teniu a casa l’ampolla de reciclatge. Un cop feta la valoració, hem considerat seguir amb el projecte per treballar els valors sobre sostenibilitat i responsabilitat ecològica que consten al nostre Pla de Convivència.

Us recordem que les actuacions que  les famílies haureu de fer són:
·         Quan veieu que l’ampolla és plena, un dels nens/es de la família la portarà a l’Escola a les 9 del matí dels dies que hem establert per fer la recollida. En el mateix moment li donarem un altre claki buit i net perquè pugueu repetir el procés.
·         Els dies de recollida seran dimarts, normalment de setmanes alternes:

Ø  4 i 18 d’octubre
Ø  8 i 22 de novembre
Ø  13 de desembre
Ø  10 i 24 de gener
Ø  7 i 21 de febrer
Ø  7 i 21  de març
Ø  18  d’abril
Ø  9 i 23  de maig
Ø  6 i 20 de juny
·         El claki l’heu de portar quan estigui ple i sempre el tindreu en préstec. Això vol dir que si decidiu deixar de participar en el projecte o bé el vostre fill/a finalitza sisè, cal retornar-lo a l’Escola i comunicar al tutor/a, mitjançant una nota a la agenda, que es deixa de participar en el projecte.
·         Les famílies d’alumnat de P3 i P4 trobaran al  pati  de davant  l’edifici de parvulari, alumnat del CM que seran els encarregats de fer la recollida.
·         Es interessant que a l’àmbit de la família parleu d’això i compartiu amb els vostres fills i filles el projecte.
·         Al blog de l’Escola (ceip-jrj.blogspot.com) trobareu més informació sobre el projecte.
Per la nostra part, farem un seguit d’activitats, que permetin assolir els objectius pedagògics previstos  i treballar, de manera transversal,  totes les competències de l’alumnat. Especial impli-cació tindrà l’alumnat de quart que serà l’ encarregat de prendre dades, fer la recollida, etc.
Us donem les gràcies per avançat a totes aquelles famílies que opteu per participar en el projecte i així col·laborar amb l’Escola en inculcar els valors de sostenibilitat i la cultura del reciclatge en els vostres fills i filles.