Campanya donació de sang


Per cinquè any consecutiu, l’Escola col·labora en una campanya de donació de sang  on l’alumnat de cinquè participa activament. Amb aquest projecte es treballa transversalment moltes de les competències del Currículum.

Al mes de gener es va fer una formació a l’Escola i el personal del Banc de Sang i Teixits (BST) ens va visitar i var informar els nens i nenes de 5è sobre els aspectes mèdics i científics de la donació.

El mes de febrer s’ha dedicat a crear material. S’ha dissenyat el logo i l’eslogan. També s’han redactat les cartes a les famílies per fer la difusió i s’han preparat enquestes per als donants  i petits obsequis. A més a mes, el 6 de març es farà una falca de ràdio per informar al màxim nombre de persones del municipi.

Posteriorment el BST rep la feina feta i fa la producció de cartells, flayers, còpies de cartes, etc. perquè l’alumnat la pugui difondre.

Finalment el 8 de març es farà el servei en horari de 9 a 13h i de 15.15 a 19. Aquest dia, el nens i nens de cinquè repartits en grups, fan la rebuda als donants, donen suport al qüestionari i refrigeri, els fan les enquestes i els donen l’obsequi.

Esperem que enguany tinguem el mateix èxit que a les edicions anteriors.

Animeu-vos a participar!!!