ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA 5a CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG

La 5a edició de la campanya de donació de sang a l’escola, impulsada pels alumnes de 5è i en col·laboració amb el Banc de Sang, ha aconseguit un total de 110 donants dels 125 participants, 34 més que a la darrera campanya.

Sota el lema ‘Cada donant és important’, prèviament els alumnes de 5è s'han encarregat de crear materials divulgatius (logotip, cartell i eslògan) i fer la màxima difusió possible a partir d'enganxar cartells a diferents equipaments municipals, la redacció de cartes per a les families i l'entrevista a Ràdio Martorell (podeu escoltar-la clicant aquí).

Amb tot, els mateixos alumnes han col·laborat durant tota la jornada en diversos torns per tal de donar suport, tant al personal especialitzat com al bon desenvolupament de les diferents tasques. 

Una vegada més, hem d'agrair enormement la participació de tothom, especialment a les families, en les campanyes solidàries que s'organitzen des de l'escola. Creiem que és un gran exemple i un excel·lent model per a tot l'alumnat de l'escola.