PROJECTE RECICLATGE D’OLI (OLICLAK)

Benvolgudes famílies,
El curs  passat vam engegar un projecte de recollida d’oli usat des de l’Escola (Oliclak), en el qual vosaltres vau decidir participar i per això teniu a casa l’ampolla de reciclatge. Un cop feta la valoració, hem considerat seguir amb el projecte per treballar els valors sobre sostenibilitat i responsabilitat ecològica que consten al nostre Pla de Convivència.
Us recordem que les actuacions que  les famílies haureu de fer són:
·         Quan veieu que l’ampolla és plena, un dels nens/es de la família la portarà a l’Escola a les 9 del matí dels dies que hem establert per fer la recollida. En el mateix moment li donarem un altre claki buit i net perquè pugueu repetir el procés.
·         Els dies de recollida seran dimarts, normalment de setmanes alternes:
 - 13 i 27 d’octubre
 - 10 i 24 de novembre
 -  15 de desembre
 - 12 i 26 de gener
 - 9 i 23 de febrer
 - 15 i 29 de març
 - 12 d’abril
 - 3, 17 i 31 de maig
 - 14 de juny
·    El claki l’heu de portar quan estigui ple i sempre el tindreu en préstec. Això vol dir que si decidiu deixar de participar en el projecte o bé el vostre fill/a finalitza sisè, cal retornar-lo a l’Escola i comunicar al tutor/a, mitjançant una nota a la agenda, que es deixa de participar en el projecte.
·     Les famílies d’alumnat de P3 i P4 trobaran al  pati  de davant  l’edifici de parvulari, alumnat del CS que seran els encarregats de recollir el vostre claki i donar-vos un altre buit.
·      Es interessant que a l’àmbit de la família parleu d’això i compartiu amb els vostres fills i filles el projecte.
·       A la web (www.xtec.cat/ceip-jrj) i al blog (ceip-jrj.blogspot.com) de l’Escola trobareu més in-formació sobre el projecte.
Per la nostra part, a l’Escola farem un seguit d’activitats, que permetin assolir els objectius pedagò-gics previstos  i treballar, de manera transversal,  totes les competències de l’alumnat. Especial implicació tindrà l’alumnat de quart i cinquè, que seran els encarregats de prendre dades, fer la recollida, etc.
Us donem les gràcies per avançat a totes aquelles famílies que opteu per participar en el projecte i així col·laborar amb l’Escola en inculcar els valors de sostenibilitat i la cultura del reciclatge en els vostres fills i filles.